Az MSZP, a P, a Jobbik és az Együtt is tett-vett ma

január 13. | Index
Nézzük, ki mit vagy kiket mutatott be! Tovább...

Tudose-nyilatkozat - tiltakoznak a magyar pártok A Jobbik azonnali távozásra szólította fel a román miniszterelnököt A Jobbik azonnali távozásra szólította fel Mihai Tudose román miniszterelnököt, a magyar kormánytól pedig azt kéri, hogy az elvárható konzekvenciák levonásáig rendelje haza a bukaresti nagykövetet Orbán titokban végrehajtotta a Soros-tervet? Az MSZP szerint a kormányfőnek tisztáznia kell a helyzetet. A főpolgármester saját zsebéből fizesse a nagyberuházások bírságait! - MSZP Az MSZP felszólította a főpolgármestert, hogy a saját zsebéből fizesse ki a 3-as metró felújítása és a budapesti elektronikus jegyrendszer ügyében kiszabott bírságokat. Párbeszéd: minden ellenzéki párt álljon Karácsony mögé! A Párbeszéd arra szólította fel az általa demokratikusnak tartott ellenzéki pártokat, hogy tegyék félre a rövid távú érdekeiket, álljanak be Karácsony Gergely, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje mögé és egyezzenek meg abban, hogy minden választókerületben csak egy egyéni jelöltjük álljon. Vajon tudják a fideszes polgármesterek, hol az 1300 befogadott menekült? – Videó Altusz Kristóf államtitkár a minap bevallotta: tavaly 1300 menekültet fogadott be Magyarország, csak erről a menekültek biztonsága érdekében nem beszéltek. Jobbik: Egy bocsánatkérés nem elég, távozzon a román kormányfő! Szijjártó lépjen: Magyarország rendelje haza bukaresti nagykövetét – szólította fel a minisztert Szávay István. Bokros pártja kénytelen önállóan indulni a választáson Indulatos bejegyzésben veti az MSZP és a DK szemére, hogy kirekesztik a kis pártokat. ÁSZ-büntetés: már 70 milliónál is többet gyűjtött a Jobbik 5552 adakozó és 77 460 582 forint eddig. Már közel 80 milliót utaltak a Jobbiknak Ez az összeg még mindig messze van a 663 milliós büntetés összegétől. Menekültek befogadására kér magyarázatot a Jobbik A párt politikusa Altusz Kristóf helyettes államtitkár szavaira hivatkozott.